Vychutnajte si lahodné karamelové CAPPUCCINO v centre Bratislavy len za 1 € (hodnota 2 €)

Vychutnajte si lahodné karamelové CAPPUCCINO v centre Bratislavy len za 1 € (hodnota 2 €)
68x kúpené

Platnosť kupónu

do 29.02. 2012

Podmienky

  • 1 x karamelové cappuccino
  • kupón  je platný od 5.12.2011 do 29.2.2012

Doprajte si výnimočnú chuť kvalitného cappuccina!

V cene máte zahrnuté:

  • 1 x karamelové cappuccino značky Filicori Zecchini

 

Špičkové výrobky Filicori Zecchini striktne dodržiavajú predpísaný
technologický predpis Národného inštitútu Talianskeho espressa  vydaný
v roku 1988 a schválený autorizovaným inštitútom (C.S.Q.A. certifikát
kvality č. 214 z 24. septembra 1999, DTP 008 ed. 1) a týmto majú právo
byť označené značkou Talianske Certifikované Espresso. Toto označenie
kvality môže byť použité iba u zmesí, ktoré majú presne stanovené
vlastnosti, vďaka ktorým sa líšia od imitácií.Predpis ukladá, aby zmes
s označením Talianske Certifikované Espresso bola získaná zo zmesi
pražených zŕn rozličného pôvodu, ktoré sú pomleté baristom v momente
prípravy a sú spracované v strojoch na kávu takým spôsobom, aby
vzniknutý nápoj bol harmóniou chuti a vône získanej na základe
zmyslovej analýzy.Kávový krém má orieškovú farbu s tendenciou k
tmavej, s načervenalými reflexami  jemnú konzistenciu bez veľkých
bublín. Vôna kávy má byt intenzívna, s nádychom pripomínajúcim vônu
kvetov, ovocia, pečeného chleba a čokolády. Tento dojem musí pretrvať
aj niekoľko ďaľších minút po vypití kávy.Firmu Filicori Zecchini
založili v Bologni v r.1919 páni Aldo Filicori a Luigi Zecchini. Sen
sa stal skutočnosťou a tak vznikla firma Filicori Zecchini, podnik,
ktorý sa v meste Bologna rýchlo stal synonymom pre naozajstnú kávu.Od
historického roku 1919 prešiel podnik veľký kus cesty a aj dnes, po
takmer sto rokoch, sú v jeho vedení stále priami potomkovia jeho dvoch
zakladateľov.

Špičkové výrobky Filicori Zecchini striktne dodržiavajú predpísaný technologický predpis Národného inštitútu Talianskeho espressa  vydanýv roku 1988 a schválený autorizovaným inštitútom (C.S.Q.A. certifikát kvality č. 214 z 24. septembra 1999, DTP 008 ed. 1) a týmto majú právobyť označené značkou Talianske Certifikované Espresso. Toto označenie kvality môže byť použité iba u zmesí, ktoré majú presne stanovené vlastnosti, vďaka ktorým sa líšia od imitácií. Predpis ukladá, aby zmes s označením Talianske Certifikované Espresso bola získaná zo zmesi pražených zŕn rozličného pôvodu, ktoré sú pomleté baristom v momente prípravy a sú spracované v strojoch na kávu takým spôsobom, aby vzniknutý nápoj bol harmóniou chuti a vône získanej na základe zmyslovej analýzy. Kávový krém má orieškovú farbu s tendenciou k tmavej, s načervenalými reflexami  jemnú konzistenciu bez veľkých bublín. Vôna kávy má byt intenzívna, s nádychom pripomínajúcim vônu kvetov, ovocia, pečeného chleba a čokolády. Tento dojem musí pretrvať aj niekoľko ďaľších minút po vypití kávy. Firmu Filicori Zecchini založili v Bologni v r.1919 páni Aldo Filicori a Luigi Zecchini. Sensa stal skutočnosťou a tak vznikla firma Filicori Zecchini, podnik,ktorý sa v meste Bologna rýchlo stal synonymom pre naozajstnú kávu. Od historického roku 1919 prešiel podnik veľký kus cesty a aj dnes, potakmer sto rokoch, sú v jeho vedení stále priami potomkovia jeho dvoch zakladateľov.

 

*}