čokoládové ošetrenie pleti

čokoládové ošetrenie pleti
21x kúpené

Doprajte pôžitok svojim zmyslom a svojej pleti!

Na dnešok sme pre vás pripravili pre zmenu niečo sladké a zároveň užitočné pre Vašu pleť. Príďte sa odreagovať a osladiť si život do štúdia Martini. Pozývame Vás na čokoládový balíček služieb za výnimočnú akciovú cenu. Príďte, neoľutujete.

V skratke

  • jednorázový vstup na Čokoládový balíček služieb len za 9,90 €
  • balíček obsahuje odlíčenie pleti, peeling, masáž tváre čokoládovým olejom, čokoládová maska, krém
  • profesionálna starostlivosť v príjemnom prostredí 
  • doprajte si hydratáciu s regeneračnými a revitalizačnými účinkami
  • vhodné aj ako darček

 

Cokolada

Platnosť kupónu

do 11.06. 2011

Podmienky

  • Nutná rezervácia vopred na t.č. 0911 791 930 
  • Max. počet zakúpených kupónov na 1 osobu nie je obmedzený
  • Kupón platí od 21.4.2011 do 11.6.2011

Poskytovateľ

Salón krásy Martini

Dlhé hony 4991
Poprad
 
Kontaktná osoba: Tatiana Placková
tel. kontakt: 0911 791 930 
 
Salón sa nachádza v Poprade na ulici Dlhé Hony na 1. podlaží, za OC Max pri BMW.

Náš dnešný kupón zahŕňa jedno kozmetické ošetrenie obsahujúce:

  • odlíčenie pleti
  • peelin
  • masáž tváre čokoládovým olejom
  • čokoládová maska
  • krém

 

Najdôležitejšie zložky čokolády

  • Teobromím - je to alkaloid, ktorý stimuluje centrálny nervový systém a rozširuje krvné cievy, čím sa zlepšuje ich priechodnosť a bunečný metabolizmus.
  • Avonoidy - (izoflavony) sú prírodné pigmenty rastlinného pôvodu, ktoré nás chránia pred poškodením oxidantami, zvyšujú aktivitu vitamínu C, posilňujú krvné cievy a spomaľujú starnutie.
  • Polyfenoly – sú pomocníkmi v boji proti voľným radikálom, podporujú prekrvenie, upevňujú kolagénové vlákna a brzdia odbúravanie vlastnej kyseliny hyalurónovej. Ďalej bojujú proti vráskam a podporujú imunitný systém.

 

Vlastnosti čokolády

Kôstka kakaa z biochemického hľadiska obsahuje viac ako 800 molekúl s hydratačnými, tonizačnými, regeneračnými a revitalizačnými vlastnosťami, čo z nej robí neoceniteľnú hodnotu v kozmetike.

 

Cokolada

História čokolády

Prvými konzumentmi čokolády boli Májovia z Mexika a Strednej Ameriky už okolo roku 1500 p. n. l. Tí pripravovali tento lahodný nápoj pikantný a pridávali k nemu rôzne ingrediencie ako vanilka, med...

Tento nápoj z kakaových bôbov užívali tak bohatý, ako aj chudobní. Do Európy ju prvý krát priviezol Kolumbus roku 1502, ale nikdy ju sám neochutnal. Postupom času sa začala používať v náboženských obradoch či ako mena. No až v roku 1879 sa objavili nové receptúry a do čokolády sa začalo pridávať mlieko, čím vznikla prvá mliečna čokoláda na svete.

Ďalšie významné látky v čokoláde

Škrob, bielkoviny, tuky, minerály (fosfor, vápnik, horčík, meď, draslík, železo, ión, sodík), vitamíny A, C, D, E, J, K, B1, B2, B3, kofeín, karnitín, kyselina listová a esenciálne aminokyseliny.

*}