Myslíme si, že najlepšie pečivo je čerstvé pečivo.
Práve preto každý deň v skorých ranných hodinách naši pekári pre Vás pripravujú tie najlepšie francúzske bagety, pravé croissanty a iné sladké, či slané dobroty.
Na ich výrobu používame výberovú múku a vždy čerstvé francúzske droždie.
Aj osvedčeným hodnotám sa dá dopomôcť modernými technológiami. Veľmi dôležitý je proces kysnutia cesta. Je riadený tou najvyspelejšou technológiou, ktorá simuluje tradičné francúzske prostredie.
Časom overené tradície hovoria, že tá najvyššia kvalita sa dá dosiahnuť výhradne ručnou prácou, preto je každý náš výrobok unikát.
PONUKA – CENTRAL CAFFE
V našej cukrárni Vám ponúkame 45 druhov výborných zákuskov, tort a nezameniteľnú Lavazza kávu.