V cene kupónu je zahrnuté:
- 150 kusov semienok paraguajskej rastliny stévie sladkej
- poštovné a balné v rámci SR

- semienka sú z tohtoročného zberu, čerstvé, ideálne pre výsadbu
- pochádzajú priamo od výrobcu z Paraguaja
- stévia je prírodné sladidlo
- lístky sú nekalorické, nerozkladajú sa teplom a nekvasia
- použiť sa dajú buď sušené alebo čerstvé
- rozdrobíme ich do čaju alebo pripravovaného jedla
- Indiáni s ňou sladili čaj Yerba maté
- z jednej rastliny možno získať až 0,5 kg sušeného materiálu
- videá ohľadom pestovania Stévie si môžte pozrieť TU a TU

- zlepšuje metabolizmus
- znižuje chuť na tabakové výrobky a alkohol
- používa sa proti páleniu záhy
- na zmiernenie alergických reakcií, akné
- má antibakteriálne a protivírusové účinky
- znižuje únavu
- vysejeme na povrch substrátu a len zľahka zasypeme tenkou vrstvičkou kompostu alebo agroperlitu. Udržujeme pri teplote nad 20 oC. Keď sú semenáčiky dosť veľké na uchopenie, presadíme ich do kvetináčov. Spočiatku rastú pomaly, na predpestovanie rastlín musíme počítať s dobou 7 - 8 týždňov
- vyžaduje vysoké teploty - okolo 25 ° C a minimum 20 ° C. Dosahuje výšku 50 - 60 cm.
- keď teplota klesne pod 15 °C, je potrebné rastlinu umiestniť buď do zimnej záhrady, prípadne do miestnosti, kde by mohla prezimovať. Pri 10°C rastlina nevydrží a vädne.
- v momente, kedy výhonky dorastú do 20, 30 cm, zberáme listy
- von umiestňujeme až koncom mája alebo júna, kedy nehrozí výrazné nočné poklesy teplôt
- zaštípnutím rastliny podporíme jej vetvenie
- zberáme mladé časti výhonov a využívame za čerstva alebo sušíme na vzdušnom suchom mieste
- ďalší zber môže nasledovať za 2-3 mesiace, v závislosti na prírastkoch
- pri pestovaní v skleníku stévia rýchlejšie obrastá

